tag:blogger.com,1999:blog-2363101381717623718.post7551595367952714694..comments2023-04-13T20:34:13.781+02:00Comments on Keukensprookjes: Shoarma-bapaoHoneybirdhttp://www.blogger.com/profile/02433140477159512062noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-2363101381717623718.post-64771409610808964612017-04-17T12:42:43.594+02:002017-04-17T12:42:43.594+02:00Ik heb deze broodjes gemaakt met een vulling van r...Ik heb deze broodjes gemaakt met een vulling van rundergehakt. Daarvoor heb ik 200 gram rundergehakt gebruikt, 1 ui en kruiden naar smaak. Door het deeg iets langer te laten rijzen krijg je extra luchtige broodjes. Als je de broodjes na het rijzen in de stoompan doet, dan rijzen ze nog eens extra en krijg je een goed formaat broodje. Ik heb als stoompan een metalen vergiet (ingevet, werkt goed) gebruikt, die ik op een pan met een laagje kokend water heb gehangen. Zorg er wel voor dat het vergiet niet in het water hangt.Ankanoreply@blogger.com