donderdag 2 mei 2013

Tofu-bananenpudding (suikervrij)

Een supersnel toetje!
Ik maakte dit in een mini-hakmolen van Tupperware. Je kan de mesjes zo hard laten draaien dat het net een mini-blender is. En het is minder schoonmaakwerk dan een hele keukenmachine (ghe-ghe :P).

De hoeveelheid van dit recept is precies genoeg voor één persoon. En bovendien is het zuivelvrij èn suikervrij!

Tofu-bananenpudding
(Eigen recept, 1 persoon)

Ingrediënten:
- 1 pakje silken tofu
- 1 banaan
- 2 à 3 el agavesiroop
- 1 tl citroensap
- scheutje vanille-essence
- snufje zout

Bereidingswijze:
- Doe alle ingredienten bij elkaar in de (mini)blender.
- Blenden tot het glad is.
- Serveer direct of zet tot het serveermoment in de koelkast.
- Bestuif met wat cacaopoeder of kaneel vlak voor het serveren.


Behalve banaan kan je ook kiezen voor ander (zacht) fruit zoals mango of aardbeien!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen